Annons
Annons

Samhälle & politik

Flera försenade flyg från Visby

Text Christer Bjöhle Publicerad: 2024-09-26

Flera avgångar från Visby flygplats till Stockholm försenades under onsdagen, 25 september. Anledningen var personalbrist till följd av sjukdom, plus en del tekniska bekymmer, berättade flygbolaget BRA:s säljchef Christian Sandén i en intervju med helagotland.se under onsdagseftermiddagen.

Enligt Swedavias hemsida var det bara en avgång av gårdagens åtta avgångar från Visby till Stockholm som avgick i tid. Övriga sju drogs med förseningar; en del på bara några minuter, en på en halvtimme, en på nästan en timme, och en avgång som försenades med nästan två timmar.

Christian Sandén betonar att förseningarna inte har något att göra med beskedet som kom nyligen om att bolaget kommer sluta trafikera Bromma vid årsskiftet.

På morgonen på torsdag ställdes en avgång in helt, den som skulle ha gått från Visby till Bromma klockan 07:30. Övriga avgångar under torsdagen uppges gå som de ska.

— — —

Prenumerera på Horisonts nyhetsbrev – helt gratis! Varje vardagsmorgon får du ett nyhetssvep med en sammanfattning av de viktigaste gotländska nyheterna!

Mejla nyhetsbrev@horisontmagasin.se!

Annons Annons
Annons Annons
Annons
Annons

Horisont magasin

Gotländska nyheter och fördjupningar

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Christer Bjöhle

Adress: Nyhetsmagasinet Horisont/ H Press AB
Gotlands Kulturrum
Specksrum 6
621 55 Visby
Epost: redaktion@hpress.se 
Telefon: +46 (0)70-288 52 28

Organisationsnummer: 556949-2316

© H Press AB - 2024