Annons

Notiser

Endre föll igen – tredje förlusten inför seriepremiären

Publicerad 2024-09-16, 21:26

Endre slogs ut redan i första matchen i Svenska cupen, efter att Telge IBK vunnit med 5–4 (2–2, 3–0, 0–2).

Förlusten är Endres tredje raka under försäsongen, inför seriepremiären nästa helg.

Sensommarens två träningsmatcher mot Kalmarsund respektive Täby slutade båda med förlust, 0­–10 och 3–7. När gotländskorna fick SSL-nykomlingen Telge som motståndare i Svenska cupens åttondelsfinal – Endres första match i cupen – trodde man på seger. Så blev det inte.

Telge tog ledningen med 2–0 i första perioden men Endre hämtade upp till 2–2. I andra perioden sprang Telge iväg och gjorde tre raka mål, och att Endre sedan vann slutperioden med två mål hjälpte föga.

Laget får dock chans till revansch mot Södertälje-laget redan nästa helg, då Telge tar emot Endre även i seriepremiären kommande lördag.